Myšlenka tohoto bonsai fóra: Pomáhat si diskusemi nejen nezkušení mezi sebou, zkušení mezi námi začátečníky, ale i mistři, jejichž slovům, vizi i činům nasloucháme.
No co už,zůstávám stát s očima jako tvoje socha Vláďo bezva Když sem zkouknul Láďovu práci s dřevem,(hodiny,masky) Martinovi hole Pepčovi lampy a další a další parádní kousky greenhornů nejde nic jiného než smeknout Těším se na další zimu a taky se do něčeho pustím. Čauky pájaombre.
Vláďo, přesunul jsem ti to do vlastního vlákna.Za prvé si to své vlákno zaslouží, a za druhé to není lampa. Máš to opravdu dost dobré Kreativita ti rozhodně nechybí. Upravuješ nějak ještě ten povrch?
Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne Tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.
Napadlo mne tuhle toto:Co ty vaše výtvory potřít řídkým lepidlem(tím zednickým-nemohu si vzpomenout na jméno )a poprášit to kameným prachem.Někde kde řežou, brousí kámen. Pomníky a pod.Určitě tam toho mají hafo.Já jen, že by to tak nesvítilo novotou, a možná by to získalo zajímavou patinu.
Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne Tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.